19.8 C
Arta
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Έκτακτη επίσκεψη Καμμένου σε Γιάννενα και ακριτικά φυλάκια… Στάση στο Αθαμάνιο για τον Πρωθυπουργό!!!

Βόλτες με το ελικόπτερο στα ακριτικά φυλάκια της Ηπείρου έκανε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, με ενδιάμεση στάση το στρατόπεδο Κατσιμήτρου.

Η επίσκεψη του Υπουργού δεν είχε ανακοινωθεί από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και μετά την ολοκλήρωσή της, σε ανακοίνωση που δόθηκε από το Υπουργείο γίνεται λόγος για έκτακτη επίσκεψη σε φυλάκια της 8ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας στο νομό Ιωαννίνων.

akamenos s2

«Συγκεκριμένα ο κ. Καμμένος επισκέφθηκε το στρατόπεδο «Κατσιμήτρου» και τα φυλάκια «Κάτω Αετού» και «Λημερίου», όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου.

Τον υπουργό Εθνικής Άμυνας συνόδευε ο αρχηγός ΓΕΣ, αντιστράτηγος Βασίλειος Τελλίδης».

Σύμφωνα με πληροφορίες στο στρατόπεδο Κατσιμήτρου έγινε μία ολιγόλεπτη στάση για ανεφοδιασμό του ελικοπτέρου χωρίς να υπάρξουν άλλες συναντήσεις ή συσκέψεις.

akamenos s3

Στη συνέχεια ο Υπουργός «πέταξε» στα ακριτικά φυλάκια των Φιλιατών και στην επιστροφή έκανε στάση στο… Αθαμάνιο.

Στο Αθαμάνιο βρίσκονταν ακόμη ο Πρωθυπουργός ο οποίος επιβιβάστηκε στο ίδιο ελικόπτερο και αναχώρησε μαζί με τον κ. Καμμένο για την Αθήνα.

Φαίνεται τελικά ότι η «παραλαβή» του Πρωθυπουργού από το χωριό του ήταν ο βασικός λόγος για τον οποίο ο Υπουργός Άμυνας επιστράτευσε από το πρωί το ελικόπτερο Χιούι για να πραγματοποιήσει την κατά τα άλλα, αιφνιδιαστική επίσκεψη στην Ήπειρο!akamenos s4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

SOCIAL

9,593ΥποστηρικτέςΚάντε Like
76ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ