17.1 C
Arta
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024

Ανακοίνωση συνεργασίας του ΑRTAbest με τον ΣΤΑΥΡΟ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟ

Στόχος του ΑRΤΑbest είναι η διεύρυνση των συνεργασιών στον χώρο της δημοσιογραφίας.

Στο πλαίσιο των συνεργασιών αυτών, ξεκινάει η συνεργασία μας και  με τον Σταύρο Πλουμιστό, δημοσιογράφο ,σύμβουλο δημοσίων σχέσεων, διαμόρφωσης στρατηγικής επικοινωνίας, αλλά γνωρίστε και το εξαιρετικό χάρισμα που διακατέχει, το  “χάρισμα της διαίσθησης”.

Παρακάτω σας παραθέτουμε το βιογραφικό του και ελπίζουμε να βρείτε ενδιαφέροντα τα άρθρα και τις δημοσιεύσεις του, τα οποία θα ακολουθήσουν στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας.

Ο Σταύρος Πλουμιστός  γεννήθηκε στο Βόλο και το “πνευματικό” του όνομα είναι “Ευστράτιος” – Στράτος.

Η καταγωγή του (από τον πατέρα του) είναι από την Ζαγορά Πηλίου και την Catania της Σικελίας.

Η μητέρα του με καταγωγή από τα Τρίκαλα είναι η πρώτη που του δίδαξε σε πολύ μικρή ηλικία ότι [Μπορείς να γίνεις πολύ “μεγάλος”…. αρκεί να να μην ξεχάσεις ότι πολύ εύκολα μπορείς να γίνεις πολύ “μικρός”…]

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι απόφοιτος Τεχνικού Λυκείου με την ειδικότητα Βοηθ. Μικροβιολόγου. Είναι απόφοιτος της σχολής καλών τεχνών ΑΒC, έχει φοιτήσει στη σχολή ART DECORATION στο Παρίσι, ενώ είναι απόφοιτος του Δημοτικού Ωδείου Βόλου. Μιλάει Γαλλικά.
 
Μέντορας του από την ηλικία των 19 ετών ήταν ο ηθοποιός Γιώργος Μαρίνος με τον οποίο και συνεργάστηκε την “χρυσή” περίοδο της “Μέδουσας”. Ως “καλλιτεχνικός πατέρας του”  από την πρώτη του ραδιοφωνική εκπομπή κοινωνικής κριτικής με τον τίτλο “Κακίες για Κυρίους και Κυρίες” το 1989 στο ράδιο Ακρόαμμα 99.8 Fm στο Βόλο, μέχρι και στα πρώτα βήματα του κάνοντας show πίστα (τον σκηνοθέτησε και του έδωσε κείμενα του Γιώργου Παυριανού) συνεργαζόμενος με πολλούς καλλιτέχνες σε νυχτερινά μαγαζιά (Δούκισα, Τζένη Βάννου, Κώστας Κυρμιζής. Βασίλης Καρράς, κ.α).
Είναι αυτοδίδακτος δημοσιογράφος, ξεκινώντας από τις κοσμικές στήλες των τοπικών εφημερίδων από το 1990 έως και το 2000 και φτάνοντας στις σημερινές του δημοσιογραφικές ασχολίες με το site του www.ploumistos.com

Έχει παρακολουθήσει πλήθος ειδικών σεμιναρίων Μάρκετινγκ και Δημοσίων Σχέσεων, ενώ έχει εργαστεί ως σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων σε διάφορους φορείς και επιχειρήσεις.

Εργάζεται ως Δημοσιογράφος και Παραγωγός-Παρουσιαστής Ραδιοτηλεοπτικών ψυχαγωγικών προγραμμάτων από το 1989 σε ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς.

*Ο Σταύρος Πλουμιστός έχει “χάρισμα διαίσθησης” το οποίο αποδέχτηκε μετά από μια σειρά μεταφυσικών γεγονότων που του συνέβαιναν για πολλά χρόνια (από το 1990).

Από το 2010 και έπειτα από δυο “απώλειες” σημαντικών προσώπων της ζωής του, είναι “διαισθητικός” επίσημα επαγγελματικά ερμηνεύοντας εικόνες που βλέπει η ανάλογα τι νιώθει, βοηθώντας τους ανθρώπους με τις προβλέψεις του και την συμβουλευτική επικοινωνίας την οποία εξασκεί ως επάγγελμα πολλά χρόνια. (δείτε ΕΔΩ) .

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν προσωπικές συνεδρίες δείτε ΕΔΩ

Ο διαισθητικός νους είναι ένα ιερό δώρο και ο λογικός νους ένας πιστός υπηρέτης. Δημιουργήσαμε μία κοινωνία που τιμά τον υπηρέτη και έχει ξεχάσει το δώρο…


Albert Einstein
 

περιληπτικά…

  • Έχει ξεπεράσει τις 3000 συνεντεύξεις από καλλιτέχνες έως πολιτικούς και από ακαδημαϊκούς μέχρι παιδιά “θαύματα”.
  • Είναι ο πρώτος ραδιοφωνικός παραγωγός στην Ελλάδα που έκανε ραδιοφωνικές φάρσες το 1993 στο 9,86 Fm (Βόλος).
  • Έχει παρουσιάσει από το 1990 πάνω από 4000 εκδηλώσεις, ενώ ο ίδιος μέσα από την εταιρεία του, η ξεχωριστά έχει διοργανώσει πάνω από 2000 εκδηλώσεις.
  • Έχει στο ενεργητικό πάνω από 25 παραγωγές και ραδιοφωνικούς τίτλους εκπομπών.
  • Ο ίδιος έχει επιμεληθεί και έχει παρουσιάσει πάνω από 12 τηλεοπτικά προγράμματα από το 1995 έως και σήμερα.
  • Από το 1996 μέχρι και σήμερα έχει διοργανώσει πάνω από 235 συναυλίες κοινωνικού χαρακτήρα και πάνω 12 καλλιτεχνικά φεστιβάλ.
  • Έχει διοργανώσει με επιτυχία πάνω από 10 ραδιομαραθωνίους για το ορφανοτροφείο Βόλου, την one erth, την actionaid, την ΕΛΕΠΑΠ, Στέγη Ανηλίκων, Γηροκομείο Βόλου, κ.α
  • Έχει πραγματοποιήσει ήδη 12 ατομικές εκθέσεις ζωγραφικής (με έργα φτιαγμένα με στάχτη από τσιγάρα και κάρβουνο).
  • Έχει διατελέσει Σύμβουλος και Διευθυντής Προγράμματος Ιδιωτικών Ραδιοφωνικών Σταθμών.
  • Έχει παρακολουθήσει ειδικά σεμινάρια με θέμα την συμπεριφορά των ανθρώπων σε σχέση με το φέρεσθαι και την γλώσσα του σώματος και γι αυτό τον λόγο έχει συνεργαστεί (πιλοτικό πρόγραμμά) ως εξωτερικός συνεργάτης – σύμβουλος διαμόρφωσης, σε άτομα με “προβληματισμό”  σεξουαλικού προσδιορισμού στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας Βόλου υπό την Διεύθυνση της αείμνηστης Βάσως Ζούμπου, που ήταν και η μέντορας του.
  • Από το 1993 μελετά και παρατηρεί το φέρεσθαι των ανθρώπων σε σχέση με την γλώσσα του σώματος, την φωνή και την γενική συνολική τους εικόνα στον κοινωνικό και επαγγελματικό τομέα.
  • Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ερευνητής και διαμορφωτής του Μοντέλου Προσωπικής Στρατηγικής Επικοινωνίας που ταιριάζει σε έναν άνθρωπο “Model Personal Communication Strategy” επίσημα από το 2000 όταν δημιούργησε το πρώτο κέντρο στη Ελλάδα με το τίτλο “Ευ Φέρεσθαι”.
  • Από το 2001, μετά από ειδική μελέτη τριών ετών η οποία δημοσιεύθηκε αποσπασματικά σε περιοδικά και εφημερίδες, προχώρησε στη δημιουργία του Ειδικού Εργαστηρίου Ελευθέρων Σπουδών ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ (Αθήνα-Βόλος) προσφέροντας σεμινάρια για το φέρεσθαι σε σχέση με την γλώσσα του σώματος, την φωνητική εικόνα ενός ανθρώπου και την εφαρμογή του σε διάφορους τομείς της ανθρώπινης Ζωής (Επιχειρήσεις, Πολιτική, Καθημερινότητα)

Ενδεικτικοί πελάτες του:

(Επιμελητήριο Μαγνησίας, Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο, Δήμος Καλαμαριάς, Κέντρο Βasma Λάρισας, Ρόμβος ε.π.ε Αθήνα, Τεχνική Ελλάς Α.Ε, Τεχνικό Επιμελητήριο Κεντρικής Ελλάδος (Λάρισα), Interamerican, PRAthensproduction, Καλλιτεχνικός Οργανισμός Δήμου Βόλου, Unilevers Αθήνα, Όμιλος Κολημήτρα Βόλος, Νet Ρhone Βόλος, Δ.Ι.Ε.Κ Βόλου, AthensInteractive, ALPHATV, ALTERTV, κ.α).

  • Από τον Μάρτιο του 2006 αναβάθμισε την σχολή του ασχολούμενος μόνο με την διαμόρφωση προσωπικής εικόνας των ανθρώπων ως μονάδες, (φέρεσθαι, γλώσσα του σώματος, πειστικότητα, φωνητική εικόνα, αντιληπτική ικανότητα, image making, κοινωνική προσέγγιση ), έχοντας στόχο να τους βοηθήσει να βελτιώσουν την ικανότητα τις επικοινωνίας τους και να αναπτυχθούν προσωπικά. Πελάτες του είναι διακεκριμένοι επιχειρηματίες, πολιτικοί, καλλιτέχνες και απλοί πολίτες που δεν μπορούν να αναφερθούν λόγω των προσωπικών δεδομένων (συμβόλαιο σιωπής).
  • Από τις αρχές του 2007 ως σύμβουλος Διαμόρφωσης Προσωπικής Εικόνας ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ συνεχίζει να εκπαιδεύει το προσωπικό εταιρειών στους τομείς της επικοινωνίας, τις παροχής υπηρεσιών και των πωλήσεων, είναι σύμβουλος προσλήψεων προσωπικού σε επιχειρήσεις, σύμβουλος για την δημόσια πειστική εικόνα πολιτικών, στελεχών, καλλιτεχνών, παρουσιαστών και επαγγελματιών.
  • Παράλληλα παραμένει σύμβουλος τηλεοπτικών παραγωγών και συνεχίζει να ασχολείται με την παραγωγή και παρουσίαση ραδιοτηλεοπτικών ψυχαγωγικών προγραμμάτων ως Γεν. Διευθ. της εταιρείας HUMOR HELLAS (Η!Η) που έχει δημιουργήσει, περιλαμβάνοντας όλες τις δραστηριότητες του μέσα σε αυτή.
  • Έχει συμμετάσχει είτε ως καλεσμένος, είτε ως συνεργάτης, σε πλήθος τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών εκπομπών για θέματα διαμόρφωσης προσωπικής εικόνας, ενώ συνεχίζει να αρθρογραφεί σε εφημερίδες και περιοδικά για τον ίδιο λόγο.
  • Το 2010 ξεκίνησε την συγγραφή του βιβλίου του «Ευ Φέρεσθαι. Μάθε τον τρόπο να πείθεις » .
  • Την τηλεοπτική σαιζόν 2004-2005-2006 συνεργάστηκε ως Διευθυντής Ευ Φέρεσθαι, στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA (στις εκπομπές «Αυτό που θέλουν οι γυναίκες» με τον Αντρέα Μικρούτσικο και «Με την καλή έννοια…βέβαια!» με τον Δημήτρη Παπανώτα), ενώ προσκλήθηκε και από άλλα τηλεοπτικά κανάλια (MEGA-SEVEN-TV10- TV100-ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – ΝΕΤ-, ΕΤ 1, ΕΤ 3, ΑΝΤ1, ALTER, κ.λ.π) για να καταθέσει την άποψη του σε θέματα Διαμόρφωσης Στρατηγικής Προσωπικής Επικοινωνίας που αφορούσε πρόσωπα, η καταστάσεις.
  • Τις τηλεοπτικές σαιζόν 2005-2007 συνεργάστηκε ως guest της τηλεόρασης του ΑΝΤ1 στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου με επαναλαμβανόμενες εμφανίσεις για την σημειολόγηση των παιχτών του ριάλιτι show big brother και στον ALPHA στην μεσημεριανή εκπομπή Κους-Κους με την Κατερίνα Καραβάτου.
  • Το 2008-2009 συνεργάστηκε ως guest με την εκπομπή του ALTER «πολύ μπλα-μπλα» με την Φαίη Σκορδά.
  • Το 2009 η συμβατική παιδική εφημερίδα grande piccolo news που δημιούργησε θα γίνει ιντερνετικό δίκτυο εφημερίδων και ως ο Γεν. Διευθυντής του  Δικτύου Ενημέρωσης www.gpnews.gr θα δημιουργήσει σταδιακά, με την υποστήριξη του συνεταίρου του και καλλιτεχνικό διευθυντή Λευτέρη Ελευθερίου, τέσσερα διαφορετικά site (ploumistos.com – proothisi – thiliko – destoparto).
  • Από το 2010 εκτός των άλλων ανέλαβε επιλεκτικά καλλιτεχνικές ομάδες – group για την προώθηση τους.
  • Αυτή η χρονιά είναι “σταθμός” γιατί αποδέχεται το μεταφυσικό “χάρισμα” μέσα από μια επίπονη χρονική διαδικασία ετών η οποία θα τον λυτρώσει και θα το εντάξει στη συμβουλευτική διαμόρφωση για την Στρατηγική Επικοινωνίας ατόμων για να βοηθήσει όποιον και όποια το έχει ανάγκη.
  • Το 2012 προσκλήθηκε ως σύμβουλος πολιτιστικών τηλεοπτικών προγραμμάτων στη RAI1 με θέμα “ΕλληνοΙταλικός πολιτισμός” με την καλλιτεχνική επιμέλεια της προβολής θεματικών ενοτήτων.
  • Από το 2012 έχει αναλάβει το πανελλαδικό promo tour εκδόσεων με διοργανώσεις σε διάφορες πόλεις της Ελλάδος με τις εκδόσεις Λιβάνη.
  • Από το 2013 ανέλαβε την πλήρη οργάνωση των γραφείων και ομάδων υποστήριξης και επικοινωνίας πολιτικών προσώπων.
  • Συνεχίζει την Διοργάνωση – Παρουσίαση Εκδηλώσεων, τις συνεντεύξεις του στο you tube ploumistos video ενώ από το 2015 ξεκίνησε μέσα από το κανάλι του στο you tube PloumistoStories να φτιάχνει μίνι χιουμοριστικές ιστορίες ως προσωπική έκφραση.
  • Το 2015 δημιούργησε την  GLOBAL ATTRACT την νέα του εταιρεία στην οποία έχει εντάξει όλες τις δραστηριότητες του μέσα σε αυτήν.

Περισσότερα για όλες τις…

Διοργανώσεις – Παρουσιάσεις – Εκδηλώσεις – Συνεντεύξεις θα δείτε στην αρχική σελίδα ΕΔΩ 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

SOCIAL

9,593ΥποστηρικτέςΚάντε Like
76ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ