15.9 C
Arta
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024

Τέλος στην ανέγερση νέου νοσοκομείου στην Πρέβεζα

Τέλος στην προοπτική ανέγερσης νέου νοσοκομείου στην Πρέβεζα έβαλε ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, μετά την ολοκλήρωση της ενημέρωσης που είχε για την κατάσταση στο νοσηλευτικό ίδρυμα.

Μάλιστα χρησιμοποίησε μία από τις… γνωστές φράσεις για να κλείσει το συγκεκριμένο θέμα.

«Δεν είναι εποχή που δένουν τα σκυλιά με τα λουκάνικα… ισορροπούμε και ενισχύουμε τις δομές που υπάρχουν. Όταν ξανάρθουν οι καλοί καιροί ξανακουβεντιάζουμε» ανέφερε ο Υπουργός, ο οποίος δεσμεύτηκε για την ενίσχυση του Νοσοκομείου Πρέβεζας με προσωπικό αλλά και οικονομικά!

«Θα ενισχύσουμε το Νοσοκομείο όσο χρειαστεί» είπε ο κ. Πολάκης επισημαίνοντας πως θα λάβει σημαντικά κονδύλια από τον ΕΟΠΥΥ μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Ο Υπουργός δεν ανέλαβε καμία συγκεκριμένη δέσμευση για την ενίσχυση των Κέντρων Υγείας της παράκτιας ζώνης της Ηπείρου, τα οποία αντιμετωπίζουν πολύ σοβαρά προβλήματα καθώς έχουν φτάσει στο σημείο της αδυναμίας καθημερινής εφημερίδας.

Όπως είπε ο Υπουργός τα Κέντρα Υγείας είχαν γίνει ένα μεγάλο πελατειακό παραμάγαζο και τόνισε πως γίνεται προσπάθεια να ενισχυθούν σε όλη τη χώρα.

Ο κ. Πολάκης έβαλε τέλος στα σενάρια περί συγχώνευσης των Νοσοκομείων Πρέβεζας και Λευκάδας .

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

SOCIAL

9,593ΥποστηρικτέςΚάντε Like
76ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ