19.8 C
Arta
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024

Τραγωδία στη Μαγνησία: Δύο άντρες έχασαν την ζωή τους σε εργατικά δυστυχήματα

Δύο παράλληλες τραγωδίες εκτυλίσσονται από το πρωί στην περιοχή της Μαγνησίας, καθώς δύο νέοι άνδρες έχασαν τη ζωή τους σε δύο διαφορετικά εργατικά δυστυχήματα σκορπίζοντας θλίψη στις οικογένειες και τους συναδέλφους τους.

Ο πρώτος εργαζόμενος που σκοτώθηκε ήταν ένας 38χρονος από το Τρικέρι Βόλου, πατέρας δύο παιδιών ηλικίας 5 και 11 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτελούσε εργασίες καθαρισμού στο καρνάγιο της περιοχής μετά τις καταστροφικές πλημμύρες και ξαφνικά το μηχάνημα που χειριζόταν εγκλώβισε το χέρι του και τον παρέσυρε με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Στο σημείο του δυστυχήματος έσπευσαν δυνάμεις της πυροσβεστικής και της αστυνομίας, αλλά και το προσωπικό του ΕΚΑΒ, το οποίο δυστυχώς διαπίστωσε τον θάνατο του 38χρονου.

Τον συνέθλιψε πρέσα

Ο δεύτερος άνδρας έχασε τη ζωή του σήμερα το πρωί στην Χαλυβουργία Βόλου, ενώ ασχολούνταν με συντήρηση μηχανήματος. Το magnesianews ανέφερε ότι ο 28χρονος από το Βελεστίνο έκανε τη συντήρηση του μηχανήματος, καθώς και εργασίες σε χώρο εκτός παραγωγής, όταν υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες το μηχάνημα μπήκε σε λειτουργία, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων είχε μεταδώσει για τη συγκεκριμένη τραγωδία ότι επρόκειτο για πρέσα η οποία μπαίνοντας ξαφνικά σε λειτουργία συνέθλιψε ουσιαστικά τον εργαζόμενο, η σορός του οποίου μεταφέρθηκε στο Αχιλλοπούλειο νοσοκομείο Βόλου.

Παρά το γεγονός πως και στις δύο περιπτώσεις κινητοποιήθηκε αμέσως το ΕΚΑΒ, οι δύο άνδρες άφησαν την τελευταία τους πνοή εν ώρα εργασίας.

Τα ακριβή αίτια των δύο δυστυχημάτων διερευνώνται.

source

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

SOCIAL

9,593ΥποστηρικτέςΚάντε Like
76ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ