19.8 C
Arta
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024

Χειμερινές διακοπές στη Σαντορίνη: 3+1 πράγματα που δεν πρέπει να χάσεις

Η Σαντορίνη είναι ένα παγκοσμίως γνωστό νησί που φημίζεται για τα όμορφα τοπία της, την εκλεπτυσμένη κουζίνα της, το αξέχαστο ηλιοβασίλεμα της και τις παραλίες της. Όλοι αυτοί οι παράγοντες έχουν μετατρέψει το νησί αυτό σε ένα πόλο έλξης αμέτρητων τουριστών ετησίως. Αυτό όμως που πολλοί δεν ξέρουν για τη Σαντορίνη είναι ότι ο τουρισμός δεν σταματάει με το τέλος του καλοκαιριού αλλά συνεχίζεται μέχρι και το χειμώνα. Υπάρχουν πολλοί λόγοι που αξίζει να επισκεφθείτε τη Σαντορίνη ένα χειμερινό μήνα, πάμε λοιπόν να δούμε μερικούς από αυτούς.

  1. Μειωμένος αριθμός τουριστών

Η Σαντορίνη το καλοκαίρι κατακλύζεται από παραθεριστές, κάτι το οποίο κάνει δύσκολη την πρόσβαση στα αξιοθέατα του νησιού. Το χειμώνα θα μπορέσετε να κάνετε ήρεμα και χαλαρά τη βόλτα σας μέσα στα στενά του νησιού, να απολαύσετε τη θέα, να τραβήξετε τις φωτογραφίες σας και να επισκεφθείτε όλα τα αξιοθέατα χωρίς να έχετε ένα μεγάλο αριθμό τουριστών να σας εμποδίζει. Φανταστείτε ότι μπορείτε να επισκεφθείτε μια από τις πιο πολυσύχναστες παραλίες του νησιού και να απολαύσετε μόνοι σας με ησυχία μια δροσιστική βουτιά.

  1. Πολύ καλές προσφορές όσον αναφορά τη διαμονή

Ας μη πούμε ψέματα το καλοκαίρι οι τιμές στα νησιά ίσως να είναι αρκετά τσιμπημένες, ενώ το χειμώνα μπορείτε να κλείσετε προσιτά πακέτα και να επισκεφθείτε τη Σαντορίνη με χαμηλότερο budget. Όταν κάνετε τις διακοπές σας σε ένα νησί off-season μπορείτε να ανακαλύψετε πολύ καλές προσφορές και η διαμονή σας στο νησί να γίνει πολύ πιο οικονομική απ ’ότι φανταζόσασταν ότι θα κόστιζε.

  1. Θα απολαύσετε πραγματικά το συγκλονιστικό ηλιοβασίλεμα

Στη προσπάθεια τους οι τουρίστες να απαθανατίσουν την μαγική στιγμή του ηλιοβασιλέματος με τη κάμερά τους δεν θα διστάσουν μέχρι και να σας ποδοπατήσουν. Το χειμώνα λοιπόν σας δίνεται η ευκαιρία να ζήσετε αυτή τη ρομαντική εμπειρία ανενόχλητοι και να τραβήξετε τις δικές σας φωτογραφίες χωρίς να σας εμποδίζει κανένας.

  1. Θα μπορέσετε να επισκεφθείτε κάθε παραλία

Μπορείτε με τη παρέα σας να κάνετε το γύρο του νησιού και να επισκεφθείτε κάθε παραλία. Τα νερά της θάλασσας το χειμώνα παρόλο που μπορεί να φαντάζεστε ότι είναι κρύα, στην πραγματικότητα είναι αρκετά θερμά και θα έχετε τη δυνατότητα μέχρι και να βουτήξετε. Νοικιάζοντας μάλιστα ένα σκάφος έχετε την ευκαιρία να γίνετε μικροί εξερευνητές και να γυρίσετε το νησί της Σαντορίνης κάνοντας στάσεις στις παραλίες που σας κεντρίζουν το ενδιαφέρον.

Αν αυτή η ιδέα σας τραβάει τη προσοχή μπορείτε να απευθυνθείτε σε μια εταιρία ενοικίασης σκαφών όπως η Santorini boat rental https://www.google.com/maps/place/Santorini+Boat+Rental/@36.3373181,25.4332017,17z/data=!3m1!4b1!4m6!3m5!1s0x1499cfca5b239213:0x9fc3cd1b8dfd6044!8m2!3d36.3373181!4d25.4332017!16s%2Fg%2F11fvx8g9_2?entry=ttu ώστε να ανακαλύψετε περισσότερες λεπτομέρειες για αυτή την αξέχαστη εμπειρία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

SOCIAL

9,593ΥποστηρικτέςΚάντε Like
76ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ