23.2 C
Arta
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Έφυγε από τη ζωή η Σάνεν Ντόχερτι, η Μπρέντα του “Beverly Hills” μετά από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο

Η Σάνεν Ντόχερτι, διάσημη για τους ρόλους της στην εξαιρετικά δημοφιλή σειρά “Beverly Hills,” και στη φανταστική σειρά μαγισσών “Charmed”, πέθανε σε ηλικία 53 ετών, αφού διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού το 2015.

“Με βαριά καρδιά επιβεβαιώνω τον θάνατο της ηθοποιού Σάνεν Ντόχερτι. Το Σάββατο, 13 Ιουλίου, έχασε τη μάχη με τον καρκίνο μετά από πολλά χρόνια μάχης με την ασθένεια”, δήλωσε στο People η εκπρόσωπος τύπου της Ντόχερτι, Λέσλι Σλόαν.

“Η αφοσιωμένη κόρη, η αδερφή, η θεία και η φίλη ήταν περιτριγυρισμένη από τους αγαπημένους της καθώς και από τον σκύλο της, τον Bowie. Η οικογένεια ζητά την ιδιωτικότητά τους αυτή τη στιγμή, ώστε να μπορούν να θρηνήσουν με ειρήνη”, συνέχισε.

Το αστέρι του Beverly Hills είχε σχολιάσει στο PEOPLE για την εξέλιξη της υγείας της: “Σίγουρα έχω μέρες που λέω “Γιατί σε μένα;” είπε η Ντόχερτι “Και μετά λέω, “Γιατί όχι εγώ; Ποιος άλλος; Ποιος άλλος εκτός από εμένα το αξίζει αυτό; Κανείς μας δεν το αξίζειι”.

Επίσης είχε δηλώσει “το να περπατάω στο άγνωστο – Απλώς νιώθω ότι η ζωή μου ήταν άγνωστη εδώ και περισσότερο από ένα χρόνο, μεταξύ διαζυγίου και καρκίνου”.

Η Ντόχερτι έγινε διάσημη το 1990 ως η μελαχρινή Μπρέντα Γουόλς στο “Beverly Hills, 90210″ του Fox. Μαζί με τον δίδυμο αδελφό της Μπράντον, τον οποίο υποδυόταν ο Τζέισον Πρίστλι, οι Γουόλς ήταν η κλασική οικογένεια “ψάρι έξω από το νερό” που είχε πρόσφατα μετακομίσει από τη Μινεσότα στο Μπέβερλι Χιλς και απορούσε συνεχώς με τα καμώματα των πλουσιόπαιδων του Λος Άντζελες.

source

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

SOCIAL

9,593ΥποστηρικτέςΚάντε Like
76ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ