19.8 C
Arta
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Η Άρτα γιόρτασε τη 2η Εκπτωτική – Λευκή Νύχτα

Μια Πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου Άρτας με την Υποστήριξη του Δήμου Αρταίων

Ο Δήμος Αρταίων εκφράζει τη στήριξή του στη 2η Εκπτωτική Νύχτα – Λευκή Νύχτα, η οποία πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Τρίτη, 30 Ιουλίου, υπό την οργάνωση του Εμπορικού Συλλόγου Άρτας.

Η εκδήλωση αυτή αποτέλεσε ένα σημαντικό κίνητρο για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης να βγουν στην πόλη, να κάνουν τις αγορές τους και να απολαύσουν μια όμορφη καλοκαιρινή βραδιά.

Παρά τις εργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη στο κέντρο της πόλης για το Open Mall και οι οποίες προχωρούν με γοργούς ρυθμούς, η κίνηση στην αγορά της οδού Σκουφά ήταν εξαιρετικά αυξημένη μέχρι αργά το βράδυ, και οι συμπολίτες επισκέφθηκαν τα καταστήματα.

Η βραδιά έκλεισε με τη μεγάλη συναυλία με τον Δήμου Αναστασιάδη στην πλατεία Σκουφά, όπου πλήθος κόσμου, με προεξάρχουσα τη νεολαία, διασκέδασε και χόρεψε.

Ο Δήμος Αρταίων συγχαίρει τον Εμπορικό Σύλλογο Άρτας για την όμορφη πρωτοβουλία και εκφράζει τις θερμότερες ευχές του για ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία την επόμενη χρονιά. Η στήριξη τέτοιων εκδηλώσεων αποτελεί για τον προτεραιότητα, καθώς συμβάλλουν στην τόνωση της τοπικής οικονομίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

SOCIAL

9,593ΥποστηρικτέςΚάντε Like
76ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ