Υλικά συνταγής
- 1 φλιτζάνι καρότα
χοντροτριμμένα - 1 φλιτζάνι μήλα
χοντροτριμμένα - 1 φλιτζάνι ζάχαρη
- 1 φλιτζάνι σπορέλαιο
- 1 φλιτζάνι μαύρες
σταφίδες - 1/2 φλιτζάνι του
τσαγιού χυμό πορτοκαλιού - 3 φλιτζάνια του
τσαγιού αλεύρι που φουσκώνει μόνο του - 1 κουταλάκι του γλυκού
κανέλα - 1/3 του φλιτζανιού
κονιάκ - ξύσμα από 1 πορτοκάλι
- ζάχαρη άχνη για το
πασπάλισμα (προαιρετικά)
Εκτέλεση συνταγής
1. Σε μία λεκάνη
ανακατεύετε το σπορέλαιο με τη ζάχαρη και στη συνέχεια προσθέτετε ένα ένα όλα
τα υλικά. Τελευταίο προσθέτετε το αλεύρι και ανακατεύετε.
ανακατεύετε το σπορέλαιο με τη ζάχαρη και στη συνέχεια προσθέτετε ένα ένα όλα
τα υλικά. Τελευταίο προσθέτετε το αλεύρι και ανακατεύετε.
2. Ρίχνετε το
μείγμα σε λαδωμένο ταψί και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° C για
περίπου 1 ώρα. Πασπαλίζετε προαιρετικά με ζάχαρη άχνη και σερβίρετε.
μείγμα σε λαδωμένο ταψί και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° C για
περίπου 1 ώρα. Πασπαλίζετε προαιρετικά με ζάχαρη άχνη και σερβίρετε.
icookgreek.com