ΥΛΙΚΑ
Μπακαλιάρος
Σουσαμι
Φρυγανιά
Αυγό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε το μπακαλιάρο σε φέτες και τον βυθίζουμε σε κρύο
νερό για να ξαλμυρίσει. Αλλάζουμε κάθε τρεις ώρες το νερό. Η διαδικασία αυτή
πρέπει να κρατήσει από 12 μέχρι 24 ώρες. Στραγγίζουμε τα κομμάτια του ψαριού.
Αναμιγνύουμε το σουσάμι με τη φρυγανιά.
Αλατοπιπερώνουμε τα ψάρια και τα πανάρουμε. Περνάμε πρώτα
από το αλεύρι, μετά από αυγό και τέλος από φρυγανιά και σουσάμι.
από το αλεύρι, μετά από αυγό και τέλος από φρυγανιά και σουσάμι.
Τηγανίζουμε σε δυνατή φωτιά για 4-5 λεπτά από κάθε πλευρά,
μέχρι να πάρουν χρώμα.
μέχρι να πάρουν χρώμα.
cooklos.gr