15.9 C
Arta
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024

Σοκ!Ο Πα-τέρας της μικρής Άννυ ομολόγησε τον τεμαχισμό! – Θέλει η δε θέλει κρέμασμα;;;

«Πάγωσε» το ακροατήριο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου όταν ο πατέρας της 4χρονης Άννυ παραδέχθηκε ότι τεμάχισε
το πτώμα της μικρής. Ο 27χρονος κατηγορούμενος ωστόσο αρνήθηκε ότι ήταν εκείνος που σκότωσε το παιδί του στο υπόγειο διαμέρισμα της οδού Μιχαήλ Βόδα.

Πρόεδρος: Τι λέτε, κύριε κατηγορούμενε, για τις πράξεις που σας αποδίδονται; Πατέρας: Αρνούμαι τις πράξεις για τις οποίες κατηγορούμαι Πρόεδρος: Τον τεμαχισμό τον αποδέχεστε; Πατέρας: Ναι Η 25χρονη μητέρα αρνήθηκε την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο, όμως παραδέχθηκε την κατηγορία της ψευδορκίας, ενώ ο 30χρονος φίλος του πατέρα, ο οποίος επίσης κατηγορείται για ανθρωποκτονία και περιύβριση νεκρού αρνήθηκε τα πάντα. Το δικαστήριο απέρριψε ομόφωνα την ένσταση περί ακυρότητας επίδοσης του παραπεμπτικού βουλεύματος στον 30χρονο Νικολάι, καθώς διαπιστώθηκε από έγγραφο του Υπουργείου Εξωτερικών ότι το βούλευμα είχε μεταφραστεί στα βουλγαρικά. ΔΙΚΗ -  ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ - ΜΙΚΡΗ ΑΝΝΥ

Η δίκη ξεκίνησε με την κατάθεση της γιαγιάς της μικρής Άννυ, η οποία παρίσταται ως πολιτικώς ενάγουσα. Γιαγιά: Η κόρη μου δεν έχει ενοχή. Σε αυτή την υπόθεση  ευθύνονται οι δυο κατηγορούμενοι. Πονάω παρά πολύ για την εγγονή μου. Δεν μου αρέσει που η κόρη μου είναι έγκλειστη.

Πρόεδρος: Πότε μάθατε για πρώτη για την εξαφάνιση  της εγγονής σας;

Γιαγιά: Είδα την κόρη μου στην τηλεόραση  να αναζητά το παιδί της και μετά με πήραν από την Ελλάδα και μου είπαν όλη την αλήθεια..

Εισαγγελέας: Τι πιστεύετε  ότι συνέβη με την Άννυ;

Γιαγιά: Αυτό που μάθαμε στην Ελλάδα, ότι την σκότωσε ο πατέρας της, ότι την τεμάχισε και ότι την μαγείρεψε… Η δίκη συνεχίζεται με την κατάθεση του παππού της μικρής. Στο δικαστήριο υποβλήθηκε αίτημα οι συνεδριάσεις να μεταφερθούν σε μεγαλύτερη αίθουσα στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων λόγω του πολυπληθούς ακροατηρίου.

 

 

 

 

 

πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

SOCIAL

9,593ΥποστηρικτέςΚάντε Like
76ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ