20.9 C
Arta
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

«Αλλού βαρούν τα όργανα και αλλού χορεύει η νύφη» με Θρησκευτικά και τηλ. άδειες

Του Μάνου Χατζηγιάννη
«Αλλού βαρούν τα όργανα και αλλού χορεύει η νύφη» αναφέρει η λαϊκή παροιμία για να αποτυπώσει αλληγορικά μια και μόνο λέξη…
ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ!

Βολεύει αφάνταστα την κυβέρνηση να συντηρεί ανοιχτά τα μέτωπα με τα Θρησκευτικά και τις τηλεοπτικές άδειες προκειμένου να μην ασχολείται ο κόσμος με τα σοβαρότερα και άκρως ανησυχητικά.

Όσο λοιπόν ο μιντιακός στρατός θρέφει την κόντρα με την Εκκλησία για το μάθημα ων Θρησκευτικών ουδείς ασχολείται με τις καθυστερήσεις στα προαπαιτούμενα και στις αξιολογήσεις, που φέρνουν στον ορίζοντα το ενδεχόμενο ενός τέταρτου ακόμη πιο επώδυνου μνημονίου!

Όσο ο Φίλης στο γνωστό ρόλο του λαγού ανάβει το φυτίλι και ο Καμμένος σε πλήρη συντονισμό μαζί του το παίζει αντίθετος και υπερασπιστής της Ορθοδοξίας για τα μάτια του κόσμου και παράλληλα ωρύεται ο μιντιακός συρφετός περί ενδοκυβερνητικής κόντρας, περνάει στα ψιλά πως ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, η οικονομία περιμένει τα έσοδα από τον ΕΝΦΙΑ και τις φορολογικές δηλώσεις μήπως και λάβει λίγο οξυγόνο, ενώ τα πάντα έχουν βαλτώσει και στο τέλος του τρέχοντος έτους το ΔΝΤ θα πρέπει να αποφασίσει αν θα συμμετάσχει στο τρίτο πρόγραμμα.

Επομένως όλος ο καβγάς τόσο για τα Θρησκευτικά όσο για το έταιρο μεγάλο θέμα των ημερών, τις τηλεοπτικές άδειες, είναι ξεκάθαρα για το πάπλωμα.

Αυτό το χιλιομπαλωμένο κυβερνητικό πάπλωμα μιας γυμνής κυβέρνησης, που το μόνο που ξέρει από την πρώτη στιγμή είναι να κερδίζει χρόνο θωρακιζόμενη πίσω από το προφιλ του δήθεν επαναστάτη που πάει κόντρα σε κατεστημένα ετών και πλήρως ευθυγραμμισμένη με την ρήση του Αλμπερ Καμύ: Επαναστατώ άρα υπάρχω!

 

 

 

 

πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

SOCIAL

9,593ΥποστηρικτέςΚάντε Like
76ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ