20.4 C
Arta
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Η Ceva Hellas ασημένιος χορηγός του Πρωτέα Άρτας

Έναρξη της χορηγικής συνεργασίας του ΑΟ Πρωτέας Άρτας με την Ceva Hellas για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017.

Η Διοίκηση της ομάδας καλωσορίζει την εταιρεία Ceva Hellas στην μεγάλη οικογένεια του Πρωτέα Άρτας. Αισθανόμαστε πολύ τυχεροί και συνάμα περήφανοι που έχουμε στο πλευρό μας μια κορυφαία κτηνιατρική εταιρεία στην Ελλάδα και μία από τις μεγαλύτερες στον κόσμο. Προσδοκούμε μέσα από αυτή την μεγάλη συνεργασία, η ομάδα μας να διεκδικήσει και να πετύχει όλους τους στόχους που έχουμε θέσει για την νέα αγωνιστική σεζόν.

Η Ceva Hellas αποτελεί θυγατρική της εταιρείας Ceva Sante Animale που εδρεύει στη Γαλλία. Η Ceva Sante Animale κατατάσσεται μεταξύ των 10 εταιρειών που έχουν σημειώσει την ταχύτερη ανάπτυξη κατά τα 10 τελευταία χρόνια.

Η Ceva Hellas εδρεύει στην Αθήνα και απασχολεί πάνω από 20 άτομα τόσο στην έδρα της όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Με παρουσία πάνω από 20 χρόνια στη χώρα μας η Ceva αποτελεί μια εκ των σημαντικότερων εταιρειών του χώρου της Κτηνιατρικής Αγοράς. Η επιτυχία αυτή οφείλεται πάνω απ’ όλα στην εμπιστοσύνη των πελατών αλλά και στα προϊόντα και υπηρεσίες που η εταιρεία προσφέρει. Αξίες όπως η αφοσίωση, η στενή επαφή με τους συνεργάτες και η διαφάνεια, έχουν καταξιώσει την Ceva Hellas στις συνειδήσεις των πελατών της.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

SOCIAL

9,593ΥποστηρικτέςΚάντε Like
76ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ