20.4 C
Arta
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Μετάταξη για το προσωπικό… Πάει για λουκέτο η Μεταλλουργική;

Πολλά και σοβαρά ερωτήματα για την τύχη της Μεταλλουργικής Βιομηχανίας Κεφαλοβρύσου, προκαλεί η τροπολογία η οποία κατατέθηκε από την Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Όλγα Γεροβασίλη, και αφορά στην δυνατότητα μετάταξης του προσωπικού.

Ήδη όσοι έχουν πληροφορηθεί το περιεχόμενο της τροπολογίας μιλούν ως το πρώτο βήμα για να μπει λουκέτο στο εργοστάσιο, το οποίο τους τελευταίους μήνες αντιμετωπίζει ιδιαίτερα σοβαρά προβλήματα.

Σημειώνεται δε ότι πρόκειται για την τελευταία μονάδα που λειτουργεί στα χωριά της παραμεθορίου.

Η τροπολογία εντάχθηκε στο νομοσχέδιο για την κινητικότητα στο Δημόσιο και θα ψηφιστεί την Παρασκευή από την Ολομέλεια της Βουλής

Δίνει το δικαίωμα της μετάταξης στο προσωπικό ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου των εταιριών «Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα ΑΒΕΕ», «Μεταλλουργική Βιομηχανία Ηπείρου Μονοπρόσωπη ΑΕ» και «Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων ΑΒΕ».

Η μετάταξη θα γίνεται σε υφιστάμενες κενές ή, σε περίπτωση που δεν υπάρχουν, σε συνιστώμενες θέσεις σε υπηρεσίες του Δημοσίου, των ανεξάρτητων αρχών, των Δήμων και των Περιφερειών, των Νομικών Προσώπων Δημοσίου και Ιδιωτικού Δικαίου, εφόσον υπάρχουν υπηρεσιακές ανάγκες στους φορείς αυτούς.

Σημειώνεται ότι οι μετατάξεις αυτές θα λογίζονται ως προσλήψεις.

 

 

 

 

 

πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

SOCIAL

9,593ΥποστηρικτέςΚάντε Like
76ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ