25.8 C
Arta
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Η μία καταγγελία μετά την άλλη για επιθέσεις σκύλων στην ΑΡΤΑ

“Βροχή” πέφτουν οι καταγγελίες πολιτών για επιθέσεις αδέσποτων σκυλιών στην περιοχή του Τριγώνου στην Άρτα.

Μετά από τον κυρία που δέχτηκε επίθεση την περασμένη Κυριακή το απόγευμα, όταν πήγε να παρακολουθήσει αγώνα στο γήπεδο  5χ5 στο Τρίγωνο και στην επιστροφή για το σπίτι, της επιτέθηκαν 4  αδέσποτα σκυλιά, ευτυχώς για καλή της τύχη συνάντησε μία άλλη κυρία στο δρόμο, η οποία είχε μαζί της τον δικό της σκύλο, ο οποίος γάβγισε και έτσι φοβήθηκαν και σταματήσαν τα αδέσποτα σκυλιά να την κυνηγάνε.

Την κυρία που κι αυτή με τη σειρά της είχε ένα παρόμοιο περιστατικό χθες βράδυ, η οποία βγάζοντας πάλι τον δικό της σκύλο βόλτα στην περιοχή του Τριγώνου, της επιτέθηκαν 3 σκυλιά με αποτέλεσμα να φοβηθεί όπως είπε στο ARTABEST για την σωματική της  ακεραιότητα αλλά και για την ζωή του ηλικιωμένου της σκύλου.

Δε χρειάζεται να αναφερθούμε περισσότερο στο θέμα, απλά για άλλη μία φορά θα πρέπει οι υπεύθυνοι να καταλάβουν τη σοβαρότητα της κατάστασης.

Πρέπει να βρεθεί μία λύση ώστε και ο κόσμος να μην κινδυνεύει από τα αδέσποτα αλλά και αυτά να βρεθούν σε ένα μέρος όπου θα είναι ασφαλή και κατάλληλο για εκείνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

SOCIAL

9,593ΥποστηρικτέςΚάντε Like
76ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ