20.9 C
Arta
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Στην Άρτα ο Γ.Γ Υποδομών κ.Γεώργιος Δέδες

Στην Άρτα ο Γ.Γ. Υποδομών κύριος Γεώργιος Δέδες συνοδευόμενος από συνεργάτες του συμμετείχε σε σύσκεψη με τον Αντιπεριφερειάρχη Άρτας , Βουλευτές του Νομού τους Δημάρχους Άρτας και Γεωργίου Καραϊσκάκη και τους εκπροσώπους των Δήμων Κεντρικών Τζουμέρκων και Νικολάου Σκουφά !


Ο Δήμαρχος Γ Καραϊσκάκη κ.Περικλής Μίγδος αφού ευχαρίστησε τον κύριο Δέδε για την οικονομική υποστήριξη 600.000 ευρώ για αντιπλημμυρικά έργα από το Υπουργείο Υποδομών προς τον Δήμο , τα οποία θα ξεκινήσουν την Άνοιξη και για την ένταξη ενός μεγάλου έργου προϋπολογισμού 2.600.000 ευρώ την κατασκευή του δρόμου Μεσόπυργος – Αυλάκι το οποίο αναμένεται σύντομα η δημοπράτησή του αναφέρθηκε και στην αναγκαιότητα σχεδιασμού και κατασκευής των κάτωθι οδικών δικτύων !


Α . Καστανιά – Τετράκωμο Κεντρικών Τζουμέρκων
Β .Αστροχώρι – Μεγαλόχαρη – Μεσόπυργος
Γ . Δημαριό – Κομπότι Νικολάου Σκουφά
Δ . Ανω Καλεντίνη – Άγιος Χαράλαμπος Κεντρικών Τζουμέρκων
Ε . Ανω Καλεντίνη – Διχομοίρι – Ρετσιανά – Στρογγυλόκαμπος Δημοτική Ενότητα Τετραφυλίας


Άριστος γνώστης όλων των προβλημάτων ο Γ.Γ. κύριος Δέδες ζήτησε την συνεργασία των υπηρεσιών Περιφέρειας και Δήμου και με ολοκληρωμένο σχεδιασμό διαβεβαίωσε το Δήμαρχο  ότι στο νέο πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων θα υπάρχει πρόβλεψη για τον ορεινό Δήμο !


Σήμερα Πέμπτη με βάση το πρόγραμμα ο Υπουργός συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο κ.Μίγδο , τον Αντιπεριφερειάρχη Βασίλη Ψαθά , τον Βουλευτή Βασίλη Τσίρκα , Αντιδημάρχους του Δήμου και κλιμάκιο υπηρεσιών θα επισκεφτεί το Δήμο Γ. Καραϊσκάκη και πιο συγκεκριμένα θα μεταβεί στο οδικό δίκτυο Μεσοπύργου – Αυλακίου και κατόπιν στο Δημοτικό κατάστημα Αστροχωρίου όπου θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με αντικείμενο προβλήματα υποδομών του Δήμου μας !

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

SOCIAL

9,593ΥποστηρικτέςΚάντε Like
76ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ