Η ιστορία της Βιοτεχνίας γαλακτοκομικών προϊόντων «ΤΑΤΣΗΣ» ξεκινά το 1986, όταν ο ιδρυτής Γεώργιος Τάτσης άνοιξε στην Άρτα ένα εργαστήριο γαλακτοκομικών προϊόντων που έγινε γνωστό για την παραγωγή του γιαουρτιού και της φέτας, από πρόβειο και αγελαδινό γάλα.
Από τότε μέχρι σήμερα η Εταιρία «ΤΑΤΣΗΣ» έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια μοναδική συνταγή για την παραγωγή γαλακτοκομικών προϊόντων υψηλής ποιότητας και μοναδικής γεύσης.
Η Αρτινή βιοτεχνία συλλέγει γάλα καθημερινά από τα αγροκτήματα του Νομού Άρτας , επιλεγμένα με βάση τα πιο αυστηρά Διεθνή πρότυπα ασφαλείας και ποιότητας. Έτσι παρασκευάζει και προσφέρει στον καταναλωτή σύγχρονες προτάσεις με τα πιο αγνά προϊόντα γάλακτος που διακρίνονται για την άριστη ποιότητά τους και την αυθεντική γεύση τους.
Τα προϊόντα που παράγει είναι : Φέτα, Κεφαλογραβιέρα, Γραβιέρα, Κεφαλοτύρι, Ανθότυρο, Γιαούρτι παραδοσιακό, κρέμες σε διάφορες γεύσεις, καθώς και ρυζόγαλο.