19.8 C
Arta
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Στην Αθήνα ο Δήμαρχος Γ. Καραΐσκάκη κ. Περικλής Μίγδος ζητώντας την άμεση ανάκληση της απόφασης των ΕΛΤΑ για το Ταχυδρομείο στα Μηλιανά

Ανάκληση της απόφασης περί προσωρινής αναστολής της λειτουργίας του Ταχυδρομείου στα Μηλιανά ζήτησε ο Δήμαρχος Γ. Καραΐσκάκη κ. Περικλής Μίγδος με άμεση και εσπευσμένη επίσκεψη στον Ιωάννη Ζαρολιάγκη Διευθύνοντα Σύμβουλο των ΕΛΤΑ στην Αθήνα την Δευτέρα 15 Μαΐου.

Ο κύριος Ζαρολιάγκης ακούγοντας την επιχειρηματολογία Δημάρχου  κ. Περικλή Μίγδου και του Δημοτικού Συμβούλου της Ενότητας Τετραφυλίας Γιώργου Κουρτέσα δεσμεύθηκε να εξετάσει το θέμα κατανοώντας τις επιπτώσεις τόσο στην εξυπηρέτηση των δημοτών όσο και την ιδιαιτερότητα της ορεινής περιοχής των χωριών της Δημοτικής Ενότητας Τετραφυλίας.
Με κατεπείγον έγγραφο την ανάκληση της απόφασης ζητάει και από την Πρόεδρο των ΕΛΤΑ Φρόσω Σταυράκη την όποια ενημέρωσε και προσωπικά ο Δήμαρχος.
Γνώση του θέματος έλαβαν πέραν των αρμοδίων φορέων όλοι οι βουλευτές του Νομού καθώς και όλοι οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Άρτας των οποίων ζητήθηκε η υποστήριξη του αιτήματος .

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

SOCIAL

9,593ΥποστηρικτέςΚάντε Like
76ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ