Το Επιμελητήριο Άρτας σας ενημερώνει για την πρόσκληση στα Εκπαιδευτικά Σεμινάρια του έργου CheeseCulT με επικεφαλής το Τμήμα Γεωπονίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στην Άρτα, σε θέματα Αγροτουρισμού, Παραγωγής Τυριού, Ποιότητας Τυριού, Μάρκετινγκ και Γαστρονομικής Καινοτομίας που διοργανώνονται από την Γαλακτοκομική Σχολή των Ιωαννίνων.
Τα Εκπαιδευτικά Σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στις 20 με 22 Σεπτεμβρίου 2021 στις 10:00 π.μ.στο Ξενοδοχείο Grand Serai Congress & Spa, Ιωάννινα και
στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ, Κατσικάς Ιωαννίνων.
Περισσότερες πληροφορίες για το έργο θα βρείτε στο site: https://cheesecult.eu/
Επιστημονικός Υπεύθυνος του έργου:Γιάννης Σκούφος.
Επισυνάπτεται η πρόσκληση και το ημερήσιο πρόγραμμα της εκδήλωσης.