Ο απίθανος Βόλος επέστρεψε από το 4-1 και πήρε ισοπαλία, 4-4, στην Τούμπα, από τον ΠΑΟΚ. Έχασαν πέναλτι με τον Βιεϊρίνια στο 4-3 οι Θεσσαλονικείς.
Αυτός ο Βόλος είναι ικανός για όλα! Η ομάδα του Γκιγιέρμο Αμπασκάλ πήρε απίστευτη ισοπαλία, 4-4, από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, έχοντας επιστρέψει από το 4-1!
Οι Θεσσαλονικείς ήταν καταιγιστικοί στο πρώτο μέρος αλλά αγνώριστοι στο δεύτερο, ενώ είδαν τον Βιεϊρίνια να χάνει πέναλτι με το σκορ στο 4-3.
Οι δύο ομάδες παραμένουν έτσι στην κορυφή της Super League 1 με 13 βαθμούς, αλλά μπορούν να υποχωρήσουν στη 2η θέση εάν νικήσει ο Ολυμπιακός στα Ιωάννινα.
Στο μυαλό του κόουτς
Με 4-2-3-1 παρέταξε την ομάδα του ο Ραζβάν Λουτσέσκου, έχοντας σταθερά Πασχαλάκη στο τέρμα και Βιεϊρίνια, Μιχαηλίδη, Βαρέλα, Τέιλορ στην άμυνα, από δεξιά προς τα αριστερά. Σβαμπ και Εσίτι βρέθηκαν στον άξονα, με τον Αουγκούστο πίσω από τον Άκπομ και Ζίβκοβιτς-Μπίσεσβαρ στα άκρα.
Ο δε Γκιγιέρμο Αμπασκάλ πορεύτηκε ξανά με 4-3-3. Ο Κλέιμαν υπερασπίστηκε την εστία, οι Πουρίτα, Ρομέρο, Γκρίλο και Φεράρι αποτέλεσαν την αμυντική τετράδα και οι Τσοκάνης, Μπαριέντος, Φερνάντες αυτή στο κέντρο. Μπροστά, έπαιξε ο Φαν Βέερτ, έχοντας δεξιά τον Ρεγκατέν και αριστερά τον Μπαρτόλο.