20.9 C
Arta
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, 2024

Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής με τη ΝΔ ο Νίκος Χαρδαλιάς

Ανακοινώθηκε και επίσημα η υποψηφιότητα του Νίκου Χαρδαλιά για την Περιφέρεια της Αττικής, με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας.

“Με απόφαση του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, ανακοινώνεται ως υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας ο Νίκος Χαρδαλιάς“, αναφέρει συγκεκριμένα η ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι είχε προηγηθεί μαραθώνιος συσκέψεων και έντονων διεργασιών στο εσωτερικό του “γαλάζιου” κόμματος και στον απόηχο του βίντεο που αποτύπωνε τον περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, να χορεύει σε εκδήλωση στο Ζάππειο, εν μέσω πυρκαγιών.

Αν και ο κ. Πατούλης αναγνώρισε το λάθος του, εικάζεται ότι στάση του Μαξίμου δεν άλλαξε, θέλοντας να σταλεί μήνυμα σε όλους τους υποψηφίους, ότι θα υπάρχει αυστηρός έλεγχος για συμπεριφορές που προκαλούν το κοινό αίσθημα.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς είχε συνάντηση την Κυριακή στο Μέγαρο Μαξίμου με τον υπουργό Επικρατείας, Σταύρο Παπασταύρου, και τον υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ, Γιάννη Μπρατάκο.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς θεωρείται ως “άνθρωπος των ειδικών αποστολών” από το Μαξίμου, και μετά και την ανακοίνωση του Γιώργου Παπανικολάου, ότι θα κατέβει ξανά στον Δήμο Γλυφάδας, η υποψηφιότητα του υφυπουργού Άμυνας φαίνεται να έκλεισε.

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Χαρδαλιάς έχει διατελέσει δήμαρχος Βύρωνα για πολλά χρόνια, οπότε έχει την απαιτούμενη πείρα στην αυτοδιοίκηση.

Συνάντηση Χαρδαλιά με Μητσοτάκη την Τρίτη

Την Τρίτη ο Νίκος Χαρδαλιάς αναμένεται να έχει συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, μετά την επιστροφή του πρωθυπουργού από το ταξίδι στην Κύπρο όπου θα συναντηθεί με τον Κύπριο Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη.

Παράλληλα, οι επισκέψεις του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας, σήμερα Δευτέρα 31 Ιουλίου, σε Πετσάλι Ιωαννίνων, Άραξο και Ανδραβίδα, αναβάλλονται.

Ο επαναπρογραμματισμός των επιθεωρήσεων και αξιολογήσεων των μέτρων ασφαλείας και πυρασφαλείας σε σχηματισμούς και μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων αναμένεται να ανακοινωθεί αύριο, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση.

source

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

SOCIAL

9,593ΥποστηρικτέςΚάντε Like
76ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ