15.4 C
Arta
Σάββατο, 23 Νοεμβρίου, 2024

Νόστιμα φιλέτα μπακαλιάρου με σουσάμι.



ΥΛΙΚΑ

Μπακαλιάρος
Σουσαμι
Φρυγανιά
Αυγό

ΕΚΤΕΛΕΣΗ


Κόβουμε το μπακαλιάρο σε φέτες και τον βυθίζουμε σε κρύο
νερό για να ξαλμυρίσει. Αλλάζουμε κάθε τρεις ώρες το νερό. Η διαδικασία αυτή
πρέπει να κρατήσει από 12 μέχρι 24 ώρες. Στραγγίζουμε τα κομμάτια του ψαριού.

Αναμιγνύουμε το σουσάμι με τη φρυγανιά.
Αλατοπιπερώνουμε τα ψάρια και τα πανάρουμε. Περνάμε πρώτα
από το αλεύρι, μετά από αυγό και τέλος από φρυγανιά και σουσάμι.

Τηγανίζουμε σε δυνατή φωτιά για 4-5 λεπτά από κάθε πλευρά,
μέχρι να πάρουν χρώμα.
cooklos.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

SOCIAL

9,593ΥποστηρικτέςΚάντε Like
76ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ