15.4 C
Arta
Σάββατο, 23 Νοεμβρίου, 2024

Μπακαλιάρος τηγανητός!!!

Περιγραφή

Απλή, κλασική, διαχρονική συνταγή!!!

Τι χρειαζόμαστε:

  • Μπακαλιάρος
  • χυλός για τηγάνισμα

Πώς το κάνουμε:

  1. Μουσκεύετε το μπακαλιάρο επι 24 ωρες, ενω αλλάζετε το νερό τακτικά. Φροντίζετε να βάλετε μια σχαριτσα να μην ακουμπάει στο πάτο του σκεύους.
  2. Μετα παίρνετε τα κομμάτια τα βάζετε σε νερό που βράζει για ενα λεπτό, τον αφήνετε να κρυώσει σκεπασμένος. Αυτο το κανουμε για να αφαιρέσουμε το δέρμα του και να είναι πιο καλοψημενη η σάρκα του.
  3. Φτιάχνουμε χυλό στα κουτουρού αλεύρι, μπύρα, μπαικιν. Η ρευστότητα του θα ειναι μέτρια.
  4. Βυθιζετε τα κομμάτια στο χυλό και τηγανίζετε σε καυτό λάδι

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

SOCIAL

9,593ΥποστηρικτέςΚάντε Like
76ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ