10.4 C
Arta
Τετάρτη, 19 Μαρτίου, 2025

Εθνική Πόλο: Ασημένια στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Η Εθνική μας ομάδα πόλο των ανδρών έκανε μια συγκινητική προσπάθεια στον τελικό απέναντι στη Σερβία, αλλά πλήρωσε το κακό πρώτο 8άλεπτο και το γεγονός ότι οι γείτονές μας βρέθηκαν σε απίστευτη μέρα και ηττήθηκε 13-10, κατακτώντας, τελικά, το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο!

Αλλά όχι σκυμμένα κεφάλια για αυτή την ομαδάρα, που χάρισε στην ελληνική ανδρική υδατοσφαίριση το πρώτο της μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες, 101 χρόνια μετά την πρώτη από τις συνολικά 16 συμμετοχές της στη μεγαλύτερη γιορτή του αθλητισμού! Με το ασημένιο μετάλλιο, θυμίζουμε, η Εθνική των ανδρών «ισοφάρισε» εκείνη των γυναικών από τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας.

Η ομάδα του αρχιτέκτονα Θοδωρή Βλάχου, σε κάθε περίπτωση, έδειξε με την παρουσία της στο Τόκιο πως έχει όλο το μέλλον μπροστά της και αυτή η φουρνιά παικτών είναι ικανή για πολύ μεγάλα πράγματα τα επόμενα χρόνια και δη στο Παρίσι σε μία τριετία!

source

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

SOCIAL

9,593ΥποστηρικτέςΚάντε Like
76ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ