17.1 C
Arta
Σάββατο, 15 Μαρτίου, 2025

Παύλος Γερουλάνος: Περιοδεία σε Άρτα και Πρέβεζα

Από την Ήπειρο ξεκινά την περιοδεία του σε όλη τη χώρα, ο Παύλος Γερουλάνος, υποψήφιος για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής. Την ερχόμενη Τετάρτη 3 Νοεμβρίου, θα βρεθεί διαδοχικά στην Άρτα και στην Πρέβεζα, με σκοπό να παρουσιάσει στους πολίτες αναλυτικά τις θέσεις του για την αναγέννηση της παράταξης και να τους καλέσει να συμμετάσχουν μαζικά στις εκλογές της 5ης και 12ης Δεκεμβρίου.

Στους δυο νομούς, μεταξύ άλλων, θα έχει συναντήσεις με τοπικά στελέχη και υποστηρικτές της υποψηφιότητάς του, ενώ θα πραγματοποιηθούν 2 κεντρικές ομιλίες.

Πιο συγκεκριμένα, από το πρωί της Τετάρτης θα βρίσκεται στην Άρτα όπου το μεσημέρι στις 12:00 έχει προγραμματισμένη κεντρική ομιλία στον χώρο του καφέ Maxim.

Το απόγευμα, ο Παύλος Γερουλάνος θα βρεθεί στην Πρέβεζα όπου η κεντρική ομιλία είναι προγραμματισμένη για τις 18:30 στο ξενοδοχείο Margarona Royal. 

Οι περιοδείες θα συνεχιστούν σε όλη τη χώρα με επόμενο σταθμό τη Στερεά Ελλάδα, ενώ σύντομα θα επιστρέψει στην Ήπειρο για να βρεθεί και να συνομιλήσει με τους πολίτες των Ιωαννίνων και της Θεσπρωτίας.

Σημειώνεται ότι για τις δυο κεντρικές ομιλίες θα τηρηθούν αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την προστασία από την covid-19.

source

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

SOCIAL

9,593ΥποστηρικτέςΚάντε Like
76ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ